Bereidingswijze

Ook het heerlijkste vlees moet natuurlijk wel op de juiste manier bereid worden. Op deze pagina vind u hoe wij het aanbevelen.
OM U OP WEG TE HELPEN

bieden wij u alvast een uitleg voor de beste bereidingswijze

Elk stuk vlees heeft een aparte bereidingswijze. De één moet wat langer, de ander wat korter. De één braad je, de ander smoor, stoof of well je. Zie hieronder hoe u het vlees het best kan bereiden.

Borstlappen 120-18 minuten stoven
Bieflappen 10-12 minuten bakken
Runderlapjes 100-120 minuten smoren
Entrecote 6-8 minuten bakken
Rundergehakt 15-20 minuten braden
Tartaargehakt mager 15-20 minuten braden
Haasbiefstuk 5-7 minuten bakken
Kogelbiefstuk 5-7 minuten bakken
Hamburger 6-8 minuten bakken
Ossenstaart 180 minuten koken
Riblappen 120-180 minuten stoven
Rib eye 6-8 minuten bakken
Rosbief 25-30 minuten bakken
Hollandsche biefstuk 5-7 minuten bakken
Rundertong 150-180 minuten trekken
Runderpoulet 120-18 minuten trekken
Rundervinken 12 minuten bakken
Hacheevlees 120 minuten sudderen
Sucade 120-180 minuten stoven
Verse runderworst 20 minuten braden

Runder rookworst 15 minuten wellen
Schenkel 150-180 minuten koken
Lever 5-9 minuten bakken
Rollade 45-60 minuten braden
Klapstuk 150-180 minuten stoven
Ribstuk 120-135 minuten stoven
Reepjesvlees van Hollandsche biefstuk 5-7 minuten bakken
Schouderkarbonade 12-14 minuten bakken
Ribkarbonade 8-10 minuten bakken
Hamlappen 25-30 minuten braden
Spelappen 6-10 minuten bakken
Ribben 150 minuten stoven daarna 5 minuten bakken
Varkensfilet 3-6 minuten bakken
Varkensschnitzel 6-8 minuten bakken
Varkensrollade 45-55 minuten braden
Gehakt h.o.h 15-20 minuten braden
Verse worst h.o.h 20 minuten braden
Varkenshaas 12-15 minuten bakken
Verse varkensworst 20 minuten braden