Borstlappen | 120-18 minuten stoven |
Bieflappen | 10-12 minuten bakken |
Runderlapjes | 100-120 minuten smoren |
Entrecote | 6-8 minuten bakken |
Rundergehakt | 15-20 minuten braden |
Tartaargehakt mager | 15-20 minuten braden |
Haasbiefstuk | 5-7 minuten bakken |
Kogelbiefstuk | 5-7 minuten bakken |
Hamburger | 6-8 minuten bakken |
Ossenstaart | 180 minuten koken |
Riblappen | 120-180 minuten stoven |
Rib eye | 6-8 minuten bakken |
Rosbief | 25-30 minuten bakken |
Hollandsche biefstuk | 5-7 minuten bakken |
Rundertong | 150-180 minuten trekken |
Runderpoulet | 120-18 minuten trekken |
Rundervinken | 12 minuten bakken |
Hacheevlees | 120 minuten sudderen |
Sucade | 120-180 minuten stoven |
Verse runderworst | 20 minuten braden |
Runder rookworst | 15 minuten wellen |
Schenkel | 150-180 minuten koken |
Lever | 5-9 minuten bakken |
Rollade | 45-60 minuten braden |
Klapstuk | 150-180 minuten stoven |
Ribstuk | 120-135 minuten stoven |
Reepjesvlees van Hollandsche biefstuk | 5-7 minuten bakken |
Schouderkarbonade | 12-14 minuten bakken |
Ribkarbonade | 8-10 minuten bakken |
Hamlappen | 25-30 minuten braden |
Spelappen | 6-10 minuten bakken |
Ribben | 150 minuten stoven daarna 5 minuten bakken |
Varkensfilet | 3-6 minuten bakken |
Varkensschnitzel | 6-8 minuten bakken |
Varkensrollade | 45-55 minuten braden |
Gehakt h.o.h | 15-20 minuten braden |
Verse worst h.o.h | 20 minuten braden |
Varkenshaas | 12-15 minuten bakken |
Verse varkensworst | 20 minuten braden |